Hauge School of Management

Hauge School of Management utdanner etisk bevisste ledere med sterk faglig, økonomisk kompetanse. Alle studenter får en mentor fra næringslivet som følger dem gjennom studiet, og de kan også reise på studietur til Kenya!

Mentorordning og tett oppfølging

For oss er det viktig at studentene får smaken på arbeidslivet så tidlig som mulig. Derfor får du en egen mentor med lang ledererfaring i næringsliv og/eller organisasjon. Du vil få personlig tid med mentoren regelmessig i løpet av de 2 siste studieårene. I tillegg har vi praksisfag i reelle bedrifter og organisasjoner, noe som er helt unikt for et bachelorprogram. Mentorordning, praksis og mindre klasser gjør at vi kan tilby tett oppfølging og relevant arbeidserfaring i studieløpet.

Tanken om mer enn kun profitt

Vi ønsker å se ledere som etablerer selskaper og organisasjoner med et høyere mål enn status og økonomisk profitt. Studiene i økonomi er inspirert av Hans Nielsen Hauges liv og arbeid. Hans Nielsen Hauge transformerte Norge til å bli et land av samfunnsengasjerte entreprenører som endret lokalsamfunn og løftet mennesker ut av fattigdom. Vil du være en leder som følger Hauges fotspor?

Bachelor i økonomi og administrasjon

Dette studiet er mangfoldig, fleksibelt og attraktivt i arbeidsmarkedet. Alle bedrifter, institusjoner og frivillige organisasjoner trenger ansatte med økonomisk og administrativ forståelse. Les mer her

Bachelor i innovasjon, markedsføring og ledelse

Liker du tanken på å starte noe nytt og leve av dine egne ideer? Har du mange ideer til forbedringspotensial og elsker å se dine prosjekter bli til virkelighet? Da er dette studiet noe for deg! Les mer her