Norges råeste musikkutdanning!

På NLA Staffeldts Musikk kan du realisere musikkdrømmen, finne din egenart, lære av etablerte musikere og bygge viktige nettverk. Alt dette, i hjertet av Oslo.

Velkommen til NLA Staffeldts Musikk, en ledende institusjon som har formet musikere innen det rytmiske musikkfeltet i over 50 år. Våre studieprogrammer er designet for å dyrke individuelle musikalske identiteter og forberede studenter til å være nyskapende skapere av musikk.

Søknadsfristen for våre ettertraktede bachelor- og masterprogrammer er 15. desember. Utforsk våre studietilbud ved å følge linkene nedenfor og søk om studieplass for skoleåret 2024/25. 

Bachelor i Utøvende Rytmisk Musikk (URM) 

Dette programmet fokuserer på å utvikle din unike musikalske identitet som musiker, produsent, låtskriver og artist. Gjennom en helhetlig tilnærming gir studiet deg solide verktøy for å trives som utøvende musiker. Våre studenter er aktivt engasjert i Oslos pulserende musikkmiljø, og programmet gir deg et bredt nettverk innen musikkbransjen.

Les mer og søk her

Bachelor i Musikk, menighet og ledelse / Utøvende Musikk (MML) 

Dette unike studiet kombinerer utøvende rytmisk musikk med konkrete jobbmuligheter. Du oppnår faktisk to bachelorer på fire år: en i Utøvende Musikk (UM) og en integrert bachelor i Musikk, Menighet og Ledelse (MML). Det finnes også muligheter for å velge spesifikke fagkombinasjoner som også gir deg kantortittel. 

Les mer og søk her

Master i Utøvende Rytmisk Musikk (MAURM) 

Mastersstudiet gir deg muligheten til å utforske din kunstneriske profil og utvikle et reflektert forhold til både utøving og musikkskaping. Målet med mastergraden er å gi deg rom til å fordype deg i egne musikalske prosjekter, skape ny kunnskap og kompetanse. Vi vektlegger å styrke dine utøvende ferdigheter og anvende dem i praktisk yrkesutøvelse. Dette er studiet som hjelper deg å utvikle en egen kunstnerisk identitet og skape en helhetlig karriere som kunstutøver.  

Les mer og søk her

 

Sjekk også ut våre årsstudium 

Hør musikk som er laget og spilt av studenter fra NLA Staffeldts Musikk: