NLA Høgskolen - Finn studiet som passer deg‎

Utdanning som gjør en forskjell

Aktuelt

 • – God kommunikasjon krever kunnskap

  – God kommunikasjon krever kunnskap

  Under flyktningkrisen i 2015 møtte sykepleier Ellen Katrine Sjursø flyktninger som var syke eller skadet, og som hadde opplevd tap og grusomheter i hjemlandet sitt. Da var hun glad for kunnskapen fra interkulturelle studier ved NLA Høgskolen.
 • –Musikken rører ved noen strenger i oss

  –Musikken rører ved noen strenger i oss

  Med de rolige tonene fra pianoet kan du lene deg godt tilbake og bare nyte. – Jeg ønsker at folk skal bli invitert inn til leirbålet og ta imot, sier John Vegard Schow som er musiker, låtskriver, musikkprodusent og førstelektor ved NLA Høgskolen i Oslo.
 • Prisvinnerne på Årsutstillingen 2019

  Prisvinnerne på Årsutstillingen 2019

  Kunstnerduoen Frantzsen&Mjanger, som består av førstelektor i drama ved NLA Høgskolen Ruth Hol Mjanger og glasskunstner Maria Almås Frantzen, ble under åpningen av Årsutstillingen 2019 tildelt Kunsthåndverksprisen 2019 for verket "Holde pust".
 • Fire taler alle ledere bør kunne

  Joar Haga og Bård Norheim har studert flere hundre taler over fire år – og de fremhever hvordan lederens evne til å omtale og navngi lidelse er et sentralt element i hvorvidt en leder fremstår troverdig eller ikke.

  Les hele saken her.
 • Velkommen til NLA Høgskolen

  Vi har studiesteder i Bergen, Oslo og Kristiansand, og vi har et bredt studietilbud. Vil du få et innblikk i hvordan det er å være student hos oss?

  Se hvilke studier vi tilbyr her